skip to Main Content

Diensten

Schoonmaak diensten

Van kantoorschoonmaak tot glasbewassing

BSD Services is in 2011 opgericht door een gespecialiseerde schoonmaker met discipline voor het vak. Hij heeft jarenlange ervaring met de schoonmaak van huizen, scholen, kantoren, trappenhuizen, etc. Als professionele schoonmaker neemt hij zijn taken serieus. Niet voor niets kreeg hij vaak complimenten voor de kwaliteit die hij levert. Naast zijn brede ervaring is hij gecertificeerd in de schoonmaak branche.

Bekijk hieronder de vele diensten die je af kan nemen bij BSD Services. Op elk gebied zijn de kwaliteiten aanwezig om de zorg uit uw handen te kunnen nemen.

Kantoorschoonmaak

schoonmaak onder uw kantoortijd maakt de schoonmaak dienstverlening zichtbaar en zorgt voor wederzijdse betrokkenheid en bevordering van de kwaliteitsbeleving.

Glasbewassing

Op grotere hoogten zetten wij een hoogwerker in om de taak uit te voeren. Tegenwoordig is het echter nog gebruikelijker om met een telescoop glasbewassingssysteem, het zgn.

Vloeronderhoud

De vloeren in uw bedrijfspand worden op een andere manier belast dan bijvoorbeeld bij u thuis het geval is, en dit vergt logischerwijs dan ook ander vloeronderhoud.

Cleanroom

In bepaalde industrieën, zoals de farmaceutische-, electronische- en food-industrie, is het een must om tijdens de productie bepaalde producten te beschermen tegen stof en bacteriën.

VVE Schoonmaak

Voor Verenigingen van Eigenaren is goed onderhoud van hun appartement of huis van groot belang voor het behoud van de waarde.

Back To Top