skip to Main Content

Kantoorschoonmaak

Kantoorschoonmaak specialist

Kantoorschoonmaak

Kantoorschoonmaak onder uw kantoortijd maakt de schoonmaakdienstverlening zichtbaar en zorgt voor wederzijdse betrokkenheid en bevordering van de kwaliteitsbeleving. BSD Services zorgt ervoor dat uw dagelijkse proces zo min mogelijk wordt verstoord door afstemming over het werkprogramma en middelen & materialen.

Met dagschoonmaak nemen de sociale contacten en erkenning van de schoonmaakmedewerker toe. Tevens heeft onderzoek aangetoond dat indien de schoonmaakmedewerker een gezicht heeft, de discipline onder de gebruikers van het pand toeneemt en vermijdbare vervuiling afneemt. Daarnaast is direct contact mogelijk waardoor u eenvoudig, indien nodig, in het werkproces kunt sturen of wordt een eventuele calamiteit snel verholpen en blijft de afsluit- en alarmprocedure in uw eigen beheer.

Er zijn veel handelingen die kunnen worden uitgevoerd zonder uw bedrijfsproces te verstoren. Er zijn echter ook werkzaamheden die verstoringsgevoelig zijn. Deze kunnen wij in overleg zoveel mogelijk uitvoeren in de vroege ochtend, tijdens lunchtijd of laat in de middag. Goede communicatie is essentieel in dit proces. BSD Services maakt altijd heldere afspraken.

Schoonmaakonderhoud specialist

BSD Services is gespecialiseerd in de dagelijkse schoonmaak en onderhoud van kantoren en publieke gebouwen. Efficiency en een schone, frisse uitstraling staan voorop in het uitvoeren van onze taak. Uw kantoor is het visitekaartje van uw organisatie. Kwaliteit en het resultaat van onze dienstverlening zijn belangrijke begrippen voor u als opdrachtgever. Wij bewijzen u dagelijks dat wij de juiste partner zijn door elke dag de kwaliteit en het resultaat te bereiken die u verwacht.

Back To Top