skip to Main Content

Vloeronderhoud

Vloeronderhoud specialist

Vloeronderhoud

Ook op het gebied van het vloer reiniging en vloeronderhoud aan alle soorten vloerafwerking is BSD Services uw specialist.

De vloeren in uw bedrijfspand worden op een andere manier belast dan bijvoorbeeld bij u thuis het geval is, en dit vergt logischerwijs dan ook ander vloeronderhoud. Ten eerste voeren wij het dagelijks onderhoud grondig voor u uit volgens het overeengekomen schoonmaakprogramma. Ten tweede is periodiek onderhoud van groot belang. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit het uitvoeren van een vlekkenronde op tapijt of het schrobben van een stenen vloer of het opwrijven van een linoleumvloer. Daarnaast is ook de frequentie van vloeronderhoud van groot belang voor het verlengen van de levensduur van uw vloerafwerking. Het vloeronderhoud kan bestaan uit het behandelen van uw houten vloer, het strippen en conserveren van uw linoleum vloer of het impregneren van uw natuurstenen vloer.

Tijdig en goed onderhoud aan uw vloer zorgt ervoor dat uw vloer langer mooi en fris blijft. Elke vloer is erbij gebaat dat speciaal onderhoud tijdig wordt uitgevoerd. Dit bevordert de duurzaamheid en u kunt langer van uw vloer genieten.

Linoleum vloeronderhoud

Het groot onderhoud van een linoleum vloer bestaat uit het strippen, dit is het verwijderen van de oude waslaag met een chemisch oplosmiddel. Nadat de vloer gestript is worden er twee lagen was/polymeer aangebracht. Deze waslaag kan desgewenst in zijdeglans of in hoogglans worden uitgevoerd.

Het periodieke onderhoud van de linoleum vloer bestaat uit het z.g. opblokken van de waslaag. Dit is het opwrijven van de bestaande was door met een éénschijfmachine op hoge snelheid over de waslaag te wrijven. Hiermee worden slijtage plekken in de waslaag tijdelijk gecamoufleerd en wordt het groot vloeronderhoud uitgesteld.

Back To Top